APLICACIONS EN VENDA

CONCERTACIÓ DE VISITES

Realitzem la concertació sistemàtica i estructurada de visites que faciliten la feina de l’equip de vendes. El suport per millorar el seu temps i eficàcia en les seves visites.

VENDA DIRECTA

Contactem amb clients potencials per vendre directament el seu producte o servei. En determinats casos el telemarketing és un mitjà de venda més econòmic que la visita personal. Hem treballat en la venda de subscripcions a diaris i revistes, en la captació de socis a clubs esportius, en lots de vins i caves, donacions a ONG, etc.

REACTIVACIÓ DE CLIENTS INACTIUS

Per esbrinar la causa de la seva inactivitat, dissenyem una acció telefònica destinada a reactivar la comunicació empresa-client a través d’una oferta puntual o amb el llançament d’un nou producte o servei.

SEGUIMENT DE MAILINGS

Per millorar l’eficàcia dels mailings enviats als seus clients realitzem una campanya de seguiment per confirmar la seva recepció i esbrinar l’interès del destinatari. D’aquesta manera augmentem el percentatge en la resposta dels seus clients.

PROMOCIONS

Invitacions controlades i dirigides a clients reals o potencials fins al nostre punt de venda per a demostracions o exhibicions dels seus productes o serveis.

CONTACTEM AMB CLIENTS POTENCIALS
PER VENDRE DIRECTAMENT